Анкети за обратна връзка

Subscribe.bg предлага цялостно решение за обратна връзка. Анкетите, изпратени чрез Viber и SMS, предлагат висока ефективност и широка ангажираност сред потребителите. Те позволяват на бизнеса и потребителите да комуникират лесно и бързо.

  • Бързи резултати: Поради простотата и удобството на Viber и SMS, потребителите са склонни да отговорят на анкетите бързо, което осигурява бързи и своевременни резултати.

  • Ниски разходи: В сравнение с други методи за събиране на обратна връзка, Viber и SMS анкетите са по-икономични, тъй като не изискват допълнителни разходи за печат, поща или телефонни разговори.

  • Бърз анализа на резултатите: Анкетите, изпратени чрез Viber и SMS, могат лесно да бъдат анализирани и обработени, тъй като данните са налични в релано време в електронен формат, което ускорява процеса на оценка и извличане на заключения.

  • Персонализация: Viber и SMS анкетите могат да бъдат персонализирани в зависимост от целевата аудитория и нуждите на бизнеса, което гарантира по-голяма ефективност на комуникацията.

  • Мобилност: Потребителите могат да отговарят на анкетите през Viber и SMS навсякъде и по всяко време, което ги прави удобни и леснодостъпни.

Дали Subscribe.bg е подходящ за Вашия бизнес? Попълнете формата и ще се свържем с Вас, за да уточним детайли >>

Contact Us

Защо е важна обратната връзка

Защо бизнесите избират Subscribe.bg